FAQ - veelgestelde vragen

Hoe werkt Klusjesmannen.nl?

Via Klusjesmannen.nl kunnen klusjesman-zoekenden en klusjesmannen makkelijk met elkaar in contact komen. Ze kunnen op de website zoeken naar klussen en klusjesmannen in de buurt. De profielen worden op woonplaats ingedeeld, zodat je alleen relevante en dicht bijzijnde mensen vindt. Het zou dus ook zomaar kunnen dat je iemand vind die je al kent uit je woonplaats. Dit is een voordeel en maakt het contact leggen nog makkelijker.

Worden de gebruikers gescreend door Klusjesmannen.nl?

Wij hebben een systeem dat de site zeer regelmatig controleert op ongewenste inhoud. We zorgen ervoor dat onbetrouwbare gebruikers direct van de website worden verwijderd. Zo blijft de website op orde en prettig om te gebruiken. Je bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor afspraken die je met de klusjesman maakt. Het is daarom belangrijk dat je altijd van tevoren een kort kennismakingsgesprek inplant, voordat er aan de klus wordt begonnen. Het is handig om dit gesprek samen met een bekende te houden, het liefst in een vertrouwde en openbare omgeving.

Hoeveel moet ik de klusjesman betalen?

Dit hangt onder andere af van de leeftijd, werkervaring, het soort klus, werktijden en prestaties. Dit zijn de belangrijkste dingen die het uurloon bepalen. Bedenk bijvoorbeeld dat een onervaren jongeman met een klein karwei minder zal verdienen dan een professional die een grote langdurige klus op zich neemt. Vaak heeft een klusjesman zelf een richtlijn voor zijn salaris. Er zal ook een verschil zijn wanneer je iemand inhuurt via een bedrijf vergeleken met iemand die zelfstandig (particulier) werkt. Het is in ieder geval belangrijk om van te voren duidelijke afspraken te maken over de vergoeding. Dit voorkomt onduidelijkheden en conflicten.

Wat kost Klusjesmannen.nl?

Je betaalt enkel een kleine vergoeding om te kunnen reageren op profielen van de gebruikers. Voor meer informatie over dit onderwerp kun je [hier] terecht.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw privacy is voor jou net zo belangrijk als voor ons. Wij gaan hier met de grootste zorgvuldigheid mee om. Je kunt op elk gewenst moment je account verwijderen en je hebt volledige controle over jouw eigen gegevens. Om je account definitief te verwijderen ga je naar je [instellingen pagina]. Je moet hiervoor eerst inloggen en je identiteit bevestigen.

Kan ik jullie ook direct mailen voor een klusjesman?

We proberen juist via deze website voor jou een klusjesman te vinden. Het is dan ook niet mogelijk om dit via een directe mail naar ons te doen. Volg het stappenplan hieronder om zo snel mogelijk de ideale klusjesman te vinden.

Snel en eenvoudig een klusjesman zoeken doe je zo:

  1. Je vindt rechtsboven de knop “alle klusjesmannen”. Wanneer je hier klikt verschijnt er een overzicht van alle klusjesmannen die zich hebben aangemeld op de website.
  2. Vervolgens kun je links op de pagina zoeken op woonplaats of postcode. Je kunt de zoekresultaten onder de zoekbalk filteren naar je voorkeur.
  3. De profielen met relevante informatie over de klusjesmannen verschijnen in het midden van de pagina.
  4. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je reageren op alle oproepen van de klusjesmannen.
  5. Als je een reactie hebt gestuurd ontvangt de klusjesman een email en een sms-bericht met een melding dat er op zijn/haar profiel is gereageerd. Het contact is nu gelegd, je kunt nu samen met de klusjesman overleggen en afspraken maken!