FAQ - veelgestelde vragen van klusjesmannen

Hoe werkt Klusjesmannen.nl?

Via Klusjesmannen.nl kunnen klusjesman-zoekenden en klusjesmannen makkelijk met elkaar in contact komen. Ze kunnen op de website zoeken naar klussen en klusjesmannen in de buurt. De profielen worden op woonplaats ingedeeld, zodat je alleen relevante en dicht bijzijnde mensen vindt. Het zou dus ook zomaar kunnen dat je iemand vind die je al kent uit je woonplaats. Dit is een voordeel en maakt het contact leggen nog makkelijker.

Hoeveel krijg ik betaald voor de klus?

Dit hangt onder andere af van je leeftijd, werkervaring, het soort klus, werktijden en prestaties. Dit zijn de belangrijkste dingen die jouw uurloon bepalen. Bedenk bijvoorbeeld dat je als onervaren jongeman met een klein karwei minder zal verdienen dan een professional die een grote langdurige klus op zich neemt. Vaak heeft een klusjesman zelf een richtlijn voor zijn vergoeding. Het is in ieder geval belangrijk om van te voren duidelijke afspraken te maken over de vergoeding. Dit voorkomt onduidelijkheden en conflicten.

Worden gebruikers van de website door jullie gescreend?

Wij hebben een systeem dat de site zeer regelmatig controleert op ongewenste inhoud. We zorgen ervoor dat onbetrouwbare gebruikers direct van de website worden verwijderd. Zo blijft de website op orde en prettiger om te gebruiken. Je bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor afspraken die je met de opdrachtgever maakt. Het is daarom belangrijk dat je altijd van tevoren een kort kennismakingsgesprek inplant, voordat er aan de klus wordt begonnen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw privacy is voor jou net zo belangrijk als voor ons. Wij gaan hier met de grootste zorgvuldigheid mee om. Je kunt op elk gewenst moment je account verwijderen en je hebt volledige controle over jouw eigen gegevens. Om je account definitief te verwijderen ga je naar je instellingen pagina. Je moet hiervoor eerst inloggen om je identiteit te bevestigen.

Mijn profiel wordt nog steeds in zoekmachines vermeld nadat ik mijn account heb verwijderd van jullie website, hoe kan dat?

Om ervoor te zorgen dat jij snel een klus vind is jouw profiel doorzoekbaar gemaakt voor zoekmachines. Zoekmachines zoals Google kunnen hierdoor jouw profiel in de zoekresultaten weergeven. Het kan tot uiterlijk 4 weken duren voordat jouw profiel volledig is verwijderd en niet meer in de zoekresultaten wordt getoond. Meestal is dit echter veel sneller, vaak zelfs al de volgende dag.