Achtergrond

Het komt je vast bekend voor: Je bent al maanden van plan die ene muur te schilderen, de kraan in de badkamer lekt nog steeds, en de stoppen van de zolder slaan telkens door. Je zou dit het liefst zo snel mogelijk willen oplossen maar je hebt eigenlijk geen idee hoe het eigenlijk moet of je hebt er helemaal geen tijd voor! Klusjesmannen.nl is er speciaal voor jou. Jij vindt hier de meest geschikte klusjesman in de buurt. Zo lost de klusjesman al jouw karweitjes op terwijl jij met een gerust hart naar je werk gaat. Ons doel is ervoor zorgen dat jij snel, eenvoudig en veilig een klusjesman vindt die vakkundig en met plezier jouw klussen doet.

Makkelijk zoeken

Met de overzichtelijke zoekmachine kun je gemakkelijk en nauwkeurig zoeken naar een klusjesman of klus bij jou in de buurt. Door een duidelijk overzicht van alle profielen kun je direct precies zien wie er het meest geschikt is voor het karwei, of welke klus precies bij jouw kwaliteiten past. Wij bieden een handige e-mail en SMS-service waardoor je direct een bericht krijgt wanneer er iemand reageert op jouw profiel. Zo is het eerste contact al snel gemaakt.
Gaat het zoeken je niet makkelijk af en wil jij gewoon je klus plaatsen? Dat kan ook: op deze manier kunnen klusjesmannen op jouw klus reageren.

Door het hele land

Met een groot aanbod door het hele land is er voor elke klus een geschikte klusjesman, of je nu op zoek bent naar een schilder, stukadoor, elektricien, loodgieter, timmerman of tapijtlegger. Het is makkelijk om een profiel aan te maken met daarin jouw exacte wensen en voorkeuren.
Het eerste contact tussen een klusjesman en zoekende gebeurt nog zonder uitwisseling van contactgegevens. Op deze manier kun je veilig communiceren en eerst ontdekken of de klusjesman inderdaad de perfecte man is voor de klus.